Câteva cuvinte despre NOI!

Munca în echipă bine coordonată vorbește despre noi

Ne place ceea ce facem

Deoarece suntem o echipă tânără, prietenoasă și amuzantă credem noi, ne-am închegat foarte rapid și a mai fost doar un pas mic până la plăcerea inevitabilă de a canvasieri cu drag și de a plasa cele mai frumoase tablouri clienților.

Procesul nostru de lucru

Canvasieritul este o plăcere pentru noi. Astfel că procesul de lucru pentru un tablou este atât de plăcut încât nici nu simțim că muncim iar la final ies cele mai excepționale produse realizate.

Despre NOI

Canvasierim cu drag și spor

Suntem artiști deschiși către nou, cu inițiativă și ambiție.

Suntem creativi, iar ideile pe care le avem tindem spre a le îndeplini, atât pe ale noastre, cât și pe ale clienților noștri.

Încercăm să ne dezvoltăm visurile încât să ne putem bucura de ele și, pentru că știm cât contează acestea, vrem să îndeplinim visurile cât mai multor persoane prin aducerea la viață a imaginilor, fotografiilor și ideilor.

Așadar, misiunea noastră este să dezvoltăm vizualul și să vă facem imaginația să prindă viață prin canvasuri personalizate.

 

Echipa Noastră

În cele ce urmează puteți identifica Canvasierii Canvasieriei care Canvasieresc cu drag și spor!

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED
Rulează videoul

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Rulează videoul

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.